Kategorija

BiH

.

02hero: put do posla u IT industriji

Projekat „Moja karijera na putu do heroja“ osmišljen je sa ciljem da mladima pomogne da pronađu posao u IT industriji kroz kurseve digitalnih veština, mekih i prenosivih veština i karijernog savetovanja.

BiH
.

PRELIMINARNI REZULTATI PRODUŽENOG POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA BIH

Objavljeni su preliminarni rezultati produženog poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih za Bosnu i Hercegovinu.

BiH
.

Produžen poziv za dodelu grantova u BiH

Centar za edukaciju mladih, u okviru regionalnog projekta “My Career from Zero to Hero”, produžuje Javni poziv za organizacije civilnog društva iz Bosne i Hercegovine, za angažman u realizaciji one-stop-shop metodologije u oblasti Online tutorijali za digitalne vještine nivoa A i B (iznos granta do 8.000 €).

.

PRELIMINARNI REZULTATI PRODUŽENOG POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA CRNU GORU, KOSOVO I BIH

Objavljeni su preliminarni rezultati produženog poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih za Crnu Goru, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu.

.

PRODUŽENJE ROKA ZA DODELU GRANTOVA

Produžava se rok za podnošenje prijava projektnih predloga za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih.

.

PRELIMINARNI REZULTATI POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA

Objavljeni su preliminarni rezultati poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih.

BiH
.

Izvještaj u skladu sa rezultatima studije sprovedene u Bosni i Hercegovini

Studija je provedena kako bi se koristila za skaliranje i poboljšavanje razvijenog i isprobanog one-stop-shop modela edukacije u okviru projekta „My Career from Zero to Hero“. Cilj studije je da se identificira ternutno stanje u Bosni i Hercegovini vezano za zapošljivost mladih u poslovima četvrte industrijske revolucije.

BiH
.

NEZAPOSLENI MLADI LJUDI U BIH SU OGROMAN NEVIDLJIVI RESURS ZA RAZVOJ DRUŠTVA KROZ ZAPOŠLJAVANJE I RAD U IT DJELATNOSTIMA

U okviru regionalnog projekta „My Career from Zero to Hero“, BeeZone biznis inkubator Centra za edukaciju mladih, 12. februara 2021. organizirao je interaktivnu online konferenciju pod nazivom „NEET 4 change – nevidljivi resurs“.

BiH
.

KONFERENCIJA „NEET 4 CHANGE – NEVIDLJIVI RESURS“

BeeZone biznis inkubator Centra za edukaciju mladih organizuje konferenciju pod nazivom „NEET 4 Change – nevidljivi resurs“ u okrivu regionalnog projekta „My Career from Zero to Hero“.