Obukama do zaposlenja u Srbiji

.

 

Prijavi se za učešće u programu Sve na jednom mestu obuke, u okviru koje će 25 stipendista i stipendistkinja usvojiti veštine neophodne za uspeh na savremenom tržištu rada.

Program će se realizovati u periodu od septembra 2023. godine do juna 2024. godine za odabrane mlade osobe koje će potpisati ugovor o stipendiranju.

Sve na jednom mestu metodologija predstavlja inovativan vid obuke mladih osoba, jer omogućava kompletan i sveobuhvatan set edukacija i stručne savetodavne i mentorske podrške na jednom mestu s ciljem sticanja ili unapređenja veština i znanja neophodnih pri zapošljavanju.

Prvi deo programa obuke podrazumeva:

  1. Kurs prenosivih veština,
  2. Kurs finansijske pismenosti,
  3. Kurs preduzetništva
  4. Razvoj biznis ideje i mentorska podrška.

I TO NIJE SVE!

Program je obezbedio i razmjenu iskustava stipendista i stipendistkinja na regionalnom nivou kroz studijske posete zbog informisanja o prekograničnom uticaju tržišta

Nakon uspešno završenog programa obuke, stipendisti i stipendistkinje će biti u prilici da predstave stečena znanja i veštine, odnosno biznis ideje njihovih timova na Elevator Pitch događaju i povežu se sa poslodavcima.

Ukoliko biznis ideja Vašeg tima bude odabrana kao jedna od tri najbolje, dobit ćete i   dodatnu mentorsku podršku u vidu stručnog savetovanja, podršku u procesu nalaženja dodatnih finansijskih sredstava i realizaciji drugih obaveza neophodnih za početak biznisa.

Više o programu obuke možes saznati ovde.

Ko se može prijaviti?

Ako si mlada nezaposlena osoba iz Sremske Mitrovice, Rume ili Šida (između 18 – 30 godina starosti) i imaš problema u pronalasku posla.

U procesu selekcije prednost će imati mlade osobe koje nisu zaposlene i ne pohađaju školu ili fakultet, dolaze iz ranjivih grupa mladih, te poseduju osnovno znanje engleskog jezika i rada na računaru.

Kako da se prijaviš za obuku?

Jednostavno!!!

Potrebno je samo da klikneš na link i popuniš prijavni obrazac.

 

Prijave su otvorene do 31.08.2023. godine do 23:59 h.

 

Ukoliko imaš dodatna pitanja u vezi sa obukom, ili ti je potrebna pomoć da popuniš prijavni formular, kontaktiraj nas putem email adrese pitaj@czor.org

Odabir stipendista/kinja

Na osnovu kvaliteta popunjenih prijava, odabraćemo kandidata/kinje sa kojima će biti obavljeni kratki intervjui u periodu avgust – septembar 2023. godine.

 

VAŽNI DATUMI:

Poziv otvoren                        Od 20. juna 2021. do 31. avgusta 2023.

Intervjui                                 Tokom avgusta – septembra

Potpisivanje ugovora          Tokom avgusta – septembra

Program obuka                    Septembar 2023. – jun 2024.

 

VAŽNA DOKUMENTA:

Poziv za mlade

O kursevima

 

KLIKNI I ODABERI BOLJU PERSPEKTIVU!