Aktivnosti projekta

.

Održan I i II modul obuke Finanijska pismenost u Sremskoj Mitrovici

Započeli smo I modul obuka iz finansijske pismenosti 💰
Učesnici programa “Sve na jednom mestu” naučili su kroz teorijski deo i praktične primere šta su to investicije, štednja, platne kartice, penzijsko i zdravstveno osiguranje.

.

Sproveden I modul obuke za finansijsku pismenost

Kroz projekat pružamo kontinuiranu podršku mladima što igra ključnu ulogu u njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Interaktivne obuke, prilagođene potrebama mladih, provode se u saradnji s relevantnim stručnjacima iz različitih područja i pružaju mladima priliku da steknu nove vještine, znanja i iskustva koja će im olakšati integraciju u bilo koje dinamično i zahtjevno radno okruženje.

.

Održan četvorodnevni regionalni modul u Tuzli

Četverodnevni regionalni modul prenosivih vještina u sklopu našeg projekta „Sve na jednom mjestu za podršku omladinskom poduzetništvu i prekograničnoj saradnji“ jučer je službeno počeo u Tuzli. Mladi iz Tuzlanskog kantona ugostili su polaznike i polaznice obuke iz tri općine Sremskog distrikta iz Srbije na treningu "Pregovaranje i efikasno upravljanje konfliktima u poslovnom okruženju" kako bi se uz stručno vodstvo iskusnih trenera zajedno aktivno pripremili za tržište rada.  

.

🤷 Nemaš posao?
• Nisi uključen/a u formalno obrazovanje (srednja škola, fakultet..) ili neformalno obrazovanje (kurs, trening…)?
• Imaš između 18 i 30 godina?
📍Dolaziš iz Tuzle, Lukavca ili Živinica?
• Zainteresovan/a si za stipendiranu obuku do lakšeg zaposlenja?

.

Obukama do zaposlenja u Srbiji

Nemaš posao? Nisi uključen/a u formalno obrazovanje (srednja škola, fakultet..) ili neformalno obrazovanje (kurs, trening...)? Imaš između 18 i30 godina? Dolaziš iz Sremske Mitrovice, Rume ili Šida? Zainteresovan/a si za stipendiranu obuku do lakšeg zaposlenja? OVO JE PRILIKA ZA TEBE

Projekat su finansijski podržali

DONATORI