Kategorija

One-stop-shop model

.

02hero: put do posla u IT industriji

Projekat „Moja karijera na putu do heroja“ osmišljen je sa ciljem da mladima pomogne da pronađu posao u IT industriji kroz kurseve digitalnih veština, mekih i prenosivih veština i karijernog savetovanja.

.

PRELIMINARNI REZULTATI PRODUŽENOG POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA BIH

Objavljeni su preliminarni rezultati produženog poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih za Bosnu i Hercegovinu.

.

Produžen poziv za dodelu grantova u BiH

Centar za edukaciju mladih, u okviru regionalnog projekta “My Career from Zero to Hero”, produžuje Javni poziv za organizacije civilnog društva iz Bosne i Hercegovine, za angažman u realizaciji one-stop-shop metodologije u oblasti Online tutorijali za digitalne vještine nivoa A i B (iznos granta do 8.000 €).

.

PRELIMINARNI REZULTATI PRODUŽENOG POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA SRBIJU

Objavljeni su preliminarni rezultati produženog poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih za Srbiju.

.

IZMENJENI PRELIMINARNI REZULTATI ZA SRBIJU

Usled tehničkih poteškoća, sve pristigle prijave za implementaciju modela integrisanih usluga za Srbiju nisu istovremeno obrađene i iz tog razloga proces evaluacije i selekcije svih prijava ponovo je sproveden.

.

PRELIMINARNI REZULTATI PRODUŽENOG POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA CRNU GORU, KOSOVO I BIH

Objavljeni su preliminarni rezultati produženog poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih za Crnu Goru, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu.

.

PRODUŽENJE ROKA ZA DODELU GRANTOVA

Produžava se rok za podnošenje prijava projektnih predloga za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih.

.

PRELIMINARNI REZULTATI POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA

Objavljeni su preliminarni rezultati poziva za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga (engl. one-stop-shop) za povećanje zapošljivosti mladih.

Države

  • Nema kategorija